Ovengedroogd openhaardhout

Ovengedroogd openhaardhout

Scherp geprijsd hout voor in de open haard

Ovengedroogd openhaardhout brandt goed, is direct bruikbaar en bij HaarsHout is het bovendien voor een scherpe prijs te koop. Wij nodigen u van harte uit ons online assortiment te bekijken wanneer u op zoek bent naar hoge kwaliteit openhaardhout, dat wij bij u thuis bezorgen. Wij beschikken over verschillende soorten hoge kwaliteit haardhout, dat op professionele wijze gedroogd wordt. HaarsHout biedt u een brede keuze voor een scherpe prijs, maakt eerlijke afspraken en heeft ervaren vakmensen in dienst. Wacht niet en plaats nu uw bestelling!

Koop hoge kwaliteit, professioneel ovengedroogd openhaardhout

Het ovengedroogd openhaardhout dat HaarsHout aanbied heeft een maximaal vochtpercentage van 20%. Dit houdt in dat u het haardhout direct in uw haard kunt plaatsen. Ons eigen transport zorgt dat wij uw bestelling op het gewenste adres kunnen afleveren. Meer informatie over onze bezorgkosten staan op de website. Wij drogen ons haardhout op een professionele wijze. Bovendien beschikken wij over verschillende soorten hout in ons assortiment. HaarsHout beschikt over het FSC-keurmerk, die garandeert dat ons hout uit verantwoord beheerde bossen komt.

Bij HaarsHout bent u zeker van:

  • duidelijke afspraken;
  • maatwerk;
  • scherpe prijzen;
  • levering op locatie;
  • hoge kwaliteit haardhout.

Zonder problemen een bestelling plaatsen

Onze webshop is altijd beschikbaar wanneer u ons assortiment wilt bekijken of ovengedroogd openhaardhout wilt bestellen. U doet dit snel en veilig. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. HaarsHout vindt een correcte levering van uitstekende kwaliteit hout erg belangrijk, en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Nieuws

Gratis verzending binnen 15 km

Verzending is gratis binnen een straal van 15 km rondom Houten en erboven €1/km.

Heeft u vragen?

Bel ons of stuur een email.

Jan Wieman
Email: [email protected]
Telefoon: 06-54230800

Volg Haarshout op Facebook!

Scroll naar boven