Haardhout Leiden

Haardhout kopen in Leiden

Uitstekende kwaliteit haardhout voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar gedroogd haardhout, dat u direct kunt gebruiken? Wilt u graag het haardhout op locatie in Leiden laten bezorgen? Dan bent u bij HaarsHout aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk hoge kwaliteit haardhout, dat professioneel gedroogd is. Bij ons bent u zeker van een scherpe prijs, eerlijke afspraken en ervaren vakmensen. Aarzel daarom niet om uw bestelling te plaatsen!

Op zoek naar haardhout dat goed gedroogd is en u direct kunt gebruiken in Leiden?

HaarsHout verkoopt gedroogd haardhout met een maximum vochtpercentage van 20%. Dit betekent dat u het haardhout direct kunt gebruiken in uw open haard. Dankzij ons eigen transport kunnen wij uw bestelling van droog haardhout op locatie afleveren in Leiden. Kijk voor meer informatie over onze bezorgkosten op de website. Ons haardhout wordt professioneel gedroogd en wij verkopen verschillende soorten hout. Verder beschikt HaarsHout over het FSC-keurmerk, die garandeert dat ons hout uit verantwoord beheerde bossen komt.

Bij HaarsHout bent u zeker van:

  • hoge kwaliteit haardhout.
  • scherpe prijzen.
  • levering op locatie.
  • duidelijke afspraken.
  • maatwerk.

Bestel direct online

Aarzel niet en plaats nu uw bestelling door onze webwinkel te bezoeken. Hier kunt u gemakkelijk, snel en veilig bestellen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! HaarsHout richt zich op het correct leveren van uitstekende kwaliteit hout, maar ook op een hoge klanttevredenheid. Dus wilt u haardhout kopen in Leiden? Kies dan voor Haarshout.

Onze haardhout producten

Nieuws

Gratis verzending binnen 15 km

Verzending is gratis binnen een straal van 15 km rondom Houten en erboven €1/km.

Heeft u vragen?

Bel ons of stuur een email.

Jan Wieman
Email: [email protected]
Telefoon: 06-54230800

Volg Haarshout op Facebook!

Scroll naar boven