Haardhout Nieuwegein

Haardhout kopen in Nieuwegein

Scherp geprijsd hout voor in de open haard

Wilt u goed gedroogd open haardhout voor een scherpe prijs kopen? HaarsHout staat op elk moment voor u klaar. Bij ons koopt u goedkoop haardhout dat bovendien bij u thuis of op locatie wordt afgeleverd in Nieuwegein. Wij hebben in ons assortiment hoge kwaliteit haardhout, dat professioneel gedroogd is. HaarsHout zorgt altijd voor een scherpe prijs, maakt eerlijke afspraken en heeft ervaren vakmensen in dienst. Aarzel dan ook niet om uw bestelling te plaatsen!

Gemakkelijk en snel open haardhout kopen in Nieuwegein

Het open haardhout van HaarsHout heeft een vochtpercentage van maximaal 20%. Dit betekend dat u het haardhout meteen in uw open haard kunt plaatsen. Met behulp van ons eigen transport kunnen wij uw bestelling van goedkoop  haardhout op het gewenste adres afleveren in Nieuwegein. Meer informatie over onze bezorgkosten vind u op de website. Ons haardhout wordt op een professionele wijze gedroogd. Daarbij beschikken wij over verschillende soorten hout in ons assortiment. HaarsHout beschikt over het FSC-keurmerk, die garandeert dat ons hout uit verantwoord beheerde bossen komt.

Bij HaarsHout bent u zeker van:

  • hoge kwaliteit haardhout.
  • scherpe prijzen.
  • levering op locatie.
  • duidelijke afspraken.
  • maatwerk.

Online bestellen

Bezoek onze webshop om direct te kunnen bestellen. Op onze website bestelt u gemakkelijk, snel en veilig. Voor vragen neemt u contact met ons op. HaarsHout richt zich op de correcte levering van uitstekende kwaliteit hout, maar ook op een hoge klanttevredenheid. Dus wilt u haardhout kopen in Nieuwegein? kies dan voor Haarshout.

Nieuws

Gratis verzending binnen 15 km

Verzending is gratis binnen een straal van 15 km rondom Houten en erboven €1/km.

Heeft u vragen?

Bel ons of stuur een email.

Jan Wieman
Email: [email protected]
Telefoon: 06-54230800

Volg Haarshout op Facebook!

Scroll naar boven