Haardhout ovengedroogd

Ovengedroogd haardhout

Scherp geprijsd hout voor in de open haard

Wilt u goed gedroogd open haardhout voor een scherpe prijs kopen? HaarsHout helpt u natuurlijk graag! U bent bij ons van harte welkom wanneer u op zoek bent naar haardhout dat ovengedroogd is en op uw adres wordt afgeleverd. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten hoge kwaliteit haardhout, dat op professionele wijze gedroogd wordt. HaarsHout zorgt dat u kunt rekenen op een scherpe prijs, maakt eerlijke afspraken en heeft ervaren vakmensen in dienst. Ook voor haardhout briketten bent u bij ons van harte welkom. Plaats daarom nu uw bestelling!

Haardhout en briketten koopt u bij HaarsHout

Het haardhout uit het aanbod van HaarsHout heeft een vochtpercentage van maximaal 20%. U kunt het haardhout meteen in uw haard plaatsen. Dankzij ons eigen transport kunnen wij uw bestelling op het gewenste adres afleveren. Meer informatie over onzebezorgkosten staan op de website. Ons haardhout wordt op een professionele wijze gedroogd. Daarbij beschikken wij over verschillende soorten hout in ons assortiment. Wij leveren ook briketten, in combinatie met een bestelling haardhout. HaarsHout beschikt over het FSC-keurmerk, die garandeert dat ons hout uit verantwoord beheerde bossen komt.

Bij HaarsHout bent u zeker van:

  • maatwerk;
  • scherpe prijzen;
  • levering op locatie;
  • hoge kwaliteit haardhout;
  • duidelijke afspraken.

Gemakkelijk en snel bestellen

Neem een kijkje in onze webshop als u direct wilt bestellen. Dit is gemakkelijk, snel en veilig te doen via onze website. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. HaarsHout vindt een correcte levering van uitstekende kwaliteit hout erg belangrijk, en natuurlijk ook een hoge klanttevredenheid.

Nieuws

Gratis verzending binnen 15 km

Verzending is gratis binnen een straal van 15 km rondom Houten en erboven €1/km.

Heeft u vragen?

Bel ons of stuur een email.

Jan Wieman
Email: [email protected]
Telefoon: 06-54230800

Volg Haarshout op Facebook!

Scroll naar boven