Welkom bij HaarsHout Harmelen!


Haarshout truck

HaarsHout is in 2008 opgericht door Jan Wieman wonend in Harmelen onder de rook van Utrecht. Hij stookt al jaren zijn huis met haardhout, vaak was hij niet tevreden over de kwaliteit en vochtigheid van het hout. Hierop is hij zich gaan verdiepen de juiste houtsoorten. Op zoek naar droog kwalitateif en betaalbaar hout, heeft hij voor eigen gebruik een trailer geïmporteerd. Al snel waren er kennissen die ook graag het (droge) hout wilde overnemen, bij diverse horeca bedrijven voor haardhout en houtskool.

Hoge kwaliteit hout

Wij werken met hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs in een groot gebied. We werken met lage kosten, geen personeel. Jan Wieman levert het zelf bij de klant af, en zal alles op alles stellen om aan de wensen van de klant te voldoen

Voordelen HaarsHout


Haarshout truck
Onze filosofie is dat u uw haardhout koopt tegen een scherpe prijs en dat wij dat voor u op een zo prettig mogelijk manier verzorgen:

  1. Aflevering – Wij plaatsen uw haardhout op de plek die u wilt (mits bereikbaar met elektrische palletwagen)
  2. Duidelijke afspraken – Altijd duidelijkheid over tijdstip van levering, prijs en evt. bezorgkosten.
  3. Direct bruikbaar hout – Wij verkopen alleen haardhout met een vochtpercentage tot 20% dus ons hout is droog en direct te gebruiken en bij aflevering kunnen wij u dat ook laten zien met onze vochtmeter.